Tino Martin voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival? Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker is voor! Hij vindt, dat er de afgelopen jaren vooral veel vrouwen naar het liedjesfestijn zijn gegaan. De Story-baas legt zijn stelling uit: “Ik heb uitgerekend dat in de laatste zeven jaar er in totaal zes vrouwen hebben meegedaan en drie mannen, dus statistisch is het tijd voor een man. Dat zou wel zo eerlijk zijn.”

Zijn keuze voor Tino Martin legt hij zo uit: “Het aantal artiesten en het soort artiesten dat heeft meegedaan, vind ik een beetje elitair. Ik vind dat er nu wel weer een volkse artiest mee mag doen. Wel iemand met een goede stem, zeg ik dan gelijk, en iemand die er goed uit ziet. Ik kan niet anders analyseren dan Tino Martin. Hij heeft een ontzettend goede stem, ziet er goed uit en is een charmeur.”

Dat Tino Martin een uitstekende zanger is gaan wij niet ontkennen. Maar:  Guido vergeet te kijken, hoe “volkse” artiesten de afgelopen jaren hebben gepresteerd op het Eurovisie Songfestival voor Nederland. Denk maar even terug aan de Toppers (2009) en Sieneke (2010) ………….  Beide acts bakten er niet veel van. Beide struikelden al in de halve finale.

 

 

 
Translate »
Share This