Met het nummer “Don’t Be Shy”! schrijven Tiësto en zangeres en songwriter Karol G geschiedenis. Het nummer is de eerste Engelse plaat ooit voor multiplatina-ster Karol G, evenals haar eerste kennismaking met dance. Daarnaast viert het nummer ook de eerste Latin artist-samenwerking voor de Grammy award-winnende en internationale ster Tiësto. De DJ en muziekproducent blijft zijn muziek en ambacht voortdurend ontwikkelen in nieuwe genres en verschillende stijlen.

Het duo heeft onlangs ook een muziekvideo opgenomen in Miami, geregisseerd door de fenomenale regisseur Christian Breslauer. De videoclip speelt zich af in een bijzonder museum, vol verrassingen. Karol G is te zien met een indrukwekkende choreografie en ook Tiësto en cabaretier Blake Webber komen voorbij.

Tiësto viert de release van zijn nieuwe single en de aftrap van zijn zomeroptredens “Don’t Be Shy Las Vegas.”, met een lanceringsfeest aanstaande zaterdag in Ayu Dayclub. Dit is onderdeel van zijn residentie in Las Vegas en samenwerking met Zouk Group en Resorts World Las Vegas. Het nummer en de officiële videoclip, zullen op 12 augustus om 18.00 wereldwijd lanceren en tegelijkertijd op het 100.000 vierkante meter grote West Tower LED-scherm van het resort te zien zijn.

“Karol G is een onwijs getalenteerde superster en de perfecte aanvulling op dit nummer. Toen ik haar zachte stemgeluid voor het eerst hoorde op ‘Don’t Be Shy’ was ik meteen hooked. Ik kijk uit naar het delen van deze samenwerking met onze fans over de hele wereld”, aldus Tiësto.

 
Translate »
Share This