De Britse rockband The Amazons is aangekondigd als support bij Thirty Seconds To Mars. Samen staan ze op dinsdag 6 augustus op de iconische NDSM-werf te Amsterdam tijdens de eerste editie van openluchtconcertreeks City Sounds.

The Amazons uitgeroepen als een van dé grote doorbraakacts, en genoten vanzelfsprekend van veel airplay in zowel thuisland als op internationaal vlak. Opzwepende songs als ‘Black Magic’ en ‘In My Mind’ schopten het zelfs tot 3FM Megahit. Hun tweede album Future Dust komt op 24 mei uit, waarvan de single ‘Mother’ in maart uitkwam en met name in het Verenigd Koninkrijk met veel enthousiasme werd ontvangen.

Thirty Seconds To Mars is één van de populairste rockbands van de laatste twintig jaar. De band rond de broers Jared en Shannon Leto bracht vorig jaar hun vijfde album America uit, met daarop onder meer de hits ‘Walk On Water’, ‘Dangerous Night’ en ‘Rescue Me’. De rockband uit Los Angeles verkocht miljoenen albums, scoorde talloze hits en staat bekend om hun spetterende optredens. Vorig jaar stond de band nog in de Ziggo Dome, deze zomer keren ze terug voor een groot openluchtconcert.

 

 

 
Translate »
Share This