Aanstaande vrijdag, 14 december, verschijnt van Bruce Springsteen het dubbelalbum “Springsteen On Broadway”. The Boss was na wereldwijd zo`n beetje elk groot stadion plat te hebben gespeeld, toe aan een nieuwe uitdaging. Hij vond die, door een lange serie van concerten te geven op Broadway. Een onemanshow, met zijn gitaar een piano en de verhalen achter zijn songs. Acht weken land; dat was de bedoeling.

Springsteen: “Ik wilde een aantal shows geven die zo persoonlijk en intiem mogelijk zouden zijn. We kozen voor dit Broadway-project, omdat zo’n schitterend oud theater precies de setting was die ik voor ogen had. Overigens is het Walter Kerr Theatre met 960 stoelen, op een of twee venues na, de kleinste zaal is waar ik de afgelopen veertig jaar heb opgetreden.

Springsteen On Broadway ging in première op 10 oktober 2017. Zijn laatste show stond gepland op 26 november, 2017. Die datum bleek onrealistisch. Door de enorme vraag werden er nieuwe concerten toegevoegd. Op 15 december speelt The Boss dan eindelijk zijn laatste show. Eén van de shows zal op 16 december worden uitgezonden op Netflix.

 

 

 
Translate »
Share This