• Twitter
  • Facebook

Credits: Universal Music

De Swifties hebben er negen jaar op moeten wachten, maar het is dan eindelijk zo ver: Taylor Swift is in Nederland. De Amerikaanse superster geeft vanavond haar derde en laatste show in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Niet alleen fans zijn door het dolle heen, maar ook de Amsterdamse voedselbank, die bij grote verrassing ongevraagd een grote donatie van de Amerikaanse superster ontving.

Tijdens The Eras Tour kunnen haar fans zich opmaken voor een urenlange show (3 uur en een kwartier!) vol betoverend spektakel. Met verbluffende visuals, meeslepende podiumproducties en een uitgebreide setlist die haar carrière omvat, weet Taylor Swift haar publiek meenemen op een onvergetelijke, muzikale reis. Van geliefde klassiekers als ‘Love Story’,  ‘Shake it Off’ , Anti-Hero’ tot haar recente megahit ‘Cruel summer’: bijna alles van de meest gestreamde artiest ter wereld komt voorbij tijdens deze shows. 

Met deze enorme wereldtournee trekt Swift langs vijf continenten en speelt ze in totaal maar liefst 152 shows, waarvan de laatste gepland staat op 8 december in Vancouver. Taylor zou zomaar binnenkort weer met enkele nummers de hitlijsten kunnen halen, zoals met ‘I can do it with a broken heart’.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This