Terwijl Tabitha op weg is naar de TOP 40 met ‘Hallo Met Mij’, levert haar deelname aan De Beste Zangers een nieuw pareltje op. Aankomende woensdag debuteert ze met ‘Ik hou van mij’ in de TIP 40. ”Ik hou van mij, van mij, van mij en van geen ander want ik ben verreweg de leukste die ik ken”. Powervrouw Tabitha weet dit nummer van Harrie Jekkers als geen ander over te brengen en zingt het speciaal voor Miss Montreal in Beste Zangers.

Tabitha is met 300 miljoen streams op Spotify de meest gestreamde vrouwelijke artiest van 2019. De zangeres scoorde onder meer grote hits als ‘Hij Is Van Mij’, ‘Slapen Met Het Licht Aan’, ‘Het Spijt Me Niet’ en ‘Moment’. Sinds donderdag 3 september is Tabitha wekelijks te zien als één van de deelnemers van het tv-programma ‘Beste Zangers’. Volgend jaar staat ze onder andere op Concert at SEA.

 
Translate »
Share This