• Twitter
  • Facebook

Credits: AgentsAfterAll

Suzan & Freek brengen aanstaande donderdag 7 september hun nieuwe singel ‘Vas-y’ (Ga Maar) uit. Het is een samenwerking met Claude en zal ook terug te vinden zijn op hun nieuwe album ‘Iemand Van Vroeger’ dat vrijdag 22 september a.s. uitkomt. Claude is trouwens ook als gastartiest aanwezig tijdens de vier uitverkochte Ziggo Dome concerten.  Op het album ’Iemand van vroeger’ van Suzan & Freek staan naast ‘Vas-y’ (Ga maar) ook de eerder verschenen singles ‘Honderd Keer’, ‘Kwijt’, ‘Slapeloosheid’ en ‘Nooit Meer Regen’.

De titel ‘Iemand Van Vroeger’ is op meerdere manieren uit te leggen, aldus het duo. “De tijd vliegt als je plezier hebt – en dat hebben we. We zijn inmiddels écht de helft van onze levens samen. We zijn elkaars ‘iemand van vroeger’. En hoewel er veel veranderd is, is veel ook juist hetzelfde gebleven. Bij je ouders op de bank ploffen, slingeren tussen de witte strepen op het fietspad: er blijft zo veel van vroeger in je systeem zitten, en dat is maar goed ook! Als we later groot zijn, hopen we met trots terug te kijken op vroeger – wat dat ‘vroeger’ dan ook mag zijn.”

Op 20, 21 en 22 oktober staan Suzan & Freek als onderdeel van The Streamers in het Gelredome in Arnhem en op 10, 11 en 12 november staat het duo in totaal vier keer in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This