Vandaag brengen Suzan & Freek hun nieuwe single ‘Dromen In Kleur’ uit. Het is de titeltrack van hun tweede album, dat verschijnt op 29 oktober. De single is de opvolger van ‘Onderweg Naar Later’, waarvoor het duo vorige maand een gouden plaat in ontvangst mocht nemen. Het nummer stevent intussen af op de platina status!  Naast ‘Dromen In Kleur’ en ‘Onderweg Naar Later’ staan op het album ook de eerder uitgebrachte, platina singles ‘Weg Van Jou’, ‘De Overkant’ en ‘Goud’. Het album ‘Dromen In Kleur’ is de 2e plaat van het duo.

Suzan & Freek: “‘Als je het kunt dromen, kun je het ook doen’. Een tegeltjeswijsheid van jewelste, maar wel één die klopt, als je het ons vraagt. Alles begint namelijk met die ene droom. Het was onze droom om muziek te maken en op te treden voor zalen gevuld met mensen die onze liedjes meezingen. De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier gewerkt aan ons tweede album: Dromen In Kleur. We kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe liedjes met iedereen te delen!”

Op dinsdag 9 november starten Suzan & Freek hun volledig uitverkochte clubtour in de Effenaar in Eindhoven, om deze te eindigen op dinsdag 4 januari 2022 in Paradiso in Amsterdam. 

 
Translate »
Share This