Het 64e Eurovisie Songfestival, dat dit jaar gehouden zal worden in Tel Avis (Israël), belooft voor Nederland één van de spannendste in de geschiedenis te worden. Nooit eerder is Nederland bij de bookmakers aangemerkt als dé grootste kanshebber op de overwinning. Voordat Duncan Laurence in mei afreist naar Israël, hebben fans de kans om de zanger in actie te zien in Nederland.

Duncan is namelijk toegevoegd aan de line-up van Eurovision in Concert op zaterdag 6 april in AFAS Live in Amsterdam. In totaal zijn er nu 25 landen voor het concert bevestigd (Spanje, Denemarken, Tsjechië, Wit-Rusland, Albanië, Montenegro, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk, Litouwen, Noorwegen, Israël, Georgië, Griekenland, San Marino, Hongarije, Finland, Roemenië, Servië, Zwitserland, IJsland én Nederland). Verwacht wordt, dat de line-up nog wordt uitgebreid.

Behalve de rangen en standen bij de bookmakers, worden ook de internationale streaming cijfers bijgehouden van de Songfestival acts. En die lijst is verrassend anders!  Bekijk de liedjes en de cijfers in de video!

 

 

 
Translate »
Share This