• Twitter
  • Facebook

Snelle lanceert donderdag nieuwe muziek! Op 18 mei dropt hij samen met Kraantje Pappie zijn nieuwe single ‘Ruggengraat’. Het nummer is, zoals Snelle meldt op zijn socials, “een ode aan ons allen”. De release volgt op ‘Alles al’  met Jonna Fraser. Volgende maand  geeft een trotse Snelle twee ‘Thuis bij Snelle’ concerten in De Adelaarshorst in Deventer (16 en 17 juni). Met  ‘Thuis’ geeft hij zijn grootste concert tot nu toe. De Adelaarshorst is hét voetbalstadion van Deventer.

Snelle legt uit:  “Ik ben zo ongelooflijk blij en trots. Ik heb lang nagedacht over wat een gave stap zou zijn en dit leek lang onhaalbaar. Ik wilde echt iets anders doen dan de rest en ik weet nog dat ik zat te schreeuwen van blijdschap in de auto toen ik hoorde dat alles door kon gaan. Ik ben trots op de plek waar ik vandaan kom. Deze regio is de plek waar ik vroeger eindeloos in het schuurtje van mijn moeder liedjes schreef en waar ik voor het eerst een show gaf in het Burgerweeshuis. Dit is tevens de plek waar mijn vader vroeger In de Adelaarshorst speelde als keeper van Go Ahead Eagles, de voetbalclub van Deventer. Nu mag ik op deze iconische plek mijn ding doen zoals hij zijn ding vroeger deed.” Het concert van 17 juni is stijf uitverkocht; enkel voor 16 juni zijn nog wat kaarten te koop.

@snelle

Neem een kijkje achter de schermen waar we met het aller beste team werken aan de productie van Thuis Bij Snelle! 💪 Zo f*#cking vet om alles mee te maken. 🙏❤️ Van decor, tot geluid, tot horeca, tot merch. 🛠 #ThuisBijSnelle

♬ origineel geluid – Snelle

 
Translate »
Share This