• Twitter
  • Facebook

Snelle lanceert vrijdag nieuwe muziek! Op 21 april dropt hij samen met Jonna Fraser zijn track ‘Alles al’. De dag voor de release heeft het tweetal iets bijzonders gepland om de release van ‘Alles Al’ te vieren en om alvast in de stemming te komen voor de ‘Thuis bij Snelle’ concerten in De Adelaarshorst in Deventer (16 en 17 juni). Met  ‘Thuis’ geeft hij zijn grootste concert tot nu toe. De Adelaarshorst is hét voetbalstadion van Deventer.

Snelle legt uit:  “Ik ben zo ongelooflijk blij en trots. Ik heb lang nagedacht over wat een gave stap zou zijn en dit leek lang onhaalbaar. Ik wilde echt iets anders doen dan de rest en ik weet nog dat ik zat te schreeuwen van blijdschap in de auto toen ik hoorde dat alles door kon gaan. Ik ben trots op de plek waar ik vandaan kom. Deze regio is de plek waar ik vroeger eindeloos in het schuurtje van mijn moeder liedjes schreef en waar ik voor het eerst een show gaf in het Burgerweeshuis. Dit is tevens de plek waar mijn vader vroeger In de Adelaarshorst speelde als keeper van Go Ahead Eagles, de voetbalclub van Deventer. Nu mag ik op deze iconische plek mijn ding doen zoals hij zijn ding vroeger deed.” Het concert van 17 juni is stijf uitverkocht; enkel voor 16 juni zijn nog wat kaarten te koop.

@snelle

ThuisBijSnelle.nl / Met wie kom jij?

♬ Terugweg – Snelle
 
Translate »
Share This