Sharon Doorson lanceert de video van haar kakelverse single. Titel van het nummer is YOU KNOW WHAT. De track is de opvolger van o.a. TOUCH ME THERE eerder dit jaar en SOMETHING BEAUTIFUL, dat vorig jaar alarmschijf werd op 538. Over haar sound meldt Sharon Doorson: ”Mijn sound omschrijf ik als moderne Popmuziek, met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B vocalen. Het is heerlijk om te zingen vanuit je hart! Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft: kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk. Ik wil mijn ervaringen delen met mijn fans/luisteraars en laten horen dat niemand perfect is, maar dat je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt. Samen staan we sterk & liefde overwint alles!” YOU KNOW WHAT is een lekker nummer en voorzien van een Snapchat video. Dat oogt jammer genoeg amateuristisch.

 

 
Translate »
Share This