Sharon Doorson haar nieuwe single uitgebracht. Titel van het nummer is HOW YOU LIKE IT. De track is de opvolger van SOMETHING BEAUTIFUL, dat vorig jaar alarmschijf werd op 538. Over haar sound meldt Sharon Doorson: ”Mijn sound omschrijf ik als moderne Popmuziek, met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B vocalen. Het is heerlijk om te zingen vanuit je hart! Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft: kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk. Ik wil mijn ervaringen delen met mijn fans/luisteraars en laten horen dat niemand perfect is, maar dat je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt. Samen staan we sterk & liefde overwint alles!” Check de audio van HOW YOU LIKE IT hier bij Hitzound. Een zomerhit! De video verschijnt de komende week. We zijn benieuwd!

 

 
Translate »
Share This