• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

Met het vandaag uitgebrachte nieuwe single ‘My Mind & Me’ bijt Selena Gomez het spits af rondom de promotie van haar gelijknamige documentaire. Gedurende een periode van zes jaar gaf de zangeres en actrice de documentairemaker Alek Keshishian toegang tot haar privéleven. Dit indrukwekkende inkijkje in haar leven is terug te zien in de documentaire ‘My Mind & Me’, die vanaf 4 november op Apple TV+ staat.

Al tijdens haar vroegtijdig beëindigde tournee in 2016 werd Selena Gomez op de voet gevolgd door Keshishian, die in 1991 ook de beroemde documentaire ‘Madonna: Truth or Dare’ maakte. De insteek van de documentaire met de dertigjarige Gomez was niet het registreren van het succesverhaal van een jonge, opkomende artiest. Dat werd volgens Keshishian al genoeg gedaan. Hij wilde complete openheid en dat heeft ze hem gegeven. Gomez gaf aan open te willen zijn over haar worsteling met haar mentale welzijn.

Ze bezoekt in de documentaire onder meer de buurt in Texas waar ze opgroeide en waar ze een jeugdvriendinnetje tegen het lijf loopt. Een weerzien, waarbij ook meteen de moeilijke tijden die Gomez doormaakte ter sprake komen. Een onderwerp waar ze zich, naast haar muzikale carrière, ook sterk voor maakt. Zo sprak ze eerder dit jaar in het Witte Huis met president Joe Biden over het belang van het bespreekbaar maken van mentale problemen.

 
Translate »
Share This