• Twitter
  • Facebook

Vanavond ging alweer de 15e editie van De Beste Zangers in première met vanavond in de hoofdrol: Roxeanne Hazes.  Zij hield het vanavond niet droog in de eerste aflevering, toen Sarita Lorena een eigen versie had gemaakt van Hazes’ nummer ‘Vreemde voor mij’.   Het liedje gaat over het loslaten van een persoon in je leven, die eigenlijk helemaal niet goed voor je is. Sarita koos het nummer niet zomaar uit: “Ik heb m’n potje aan abusive en toxic relaties al gehad, dus ik kon me daar heel erg goed in vinden”, legde ze uit. Hazes vulde haar aan: ,,Ik heb ook een toxic relatie meegemaakt, waarin agressie helaas ook gebeurde. En dat is echt een klote tijd uit mijn leven. Ik was veel te jong en dat blijft gewoon iets lastigs, ” aldus de van oorsprong Braziliaanse zangeres.

 
Translate »
Share This