Singer-songwriter Sameer heeft zijn nieuwe single I`LL STAY ALONE gelanceerd. Het is alweer enige tijd geleden dat hij zijn debuutsingle A WINNER, AFIGHTER uitbracht, die in 2013 een aantal weken in de Hitzound NLTop30 stond. Van Alfen: ‘Het ontbrak mij simpelweg aan tijd om nieuw materiaal uit te brengen. Vanwege mijn werk als journalist en het schrijven van een boek. Maar ik heb mij in de tussentijd wel degelijk ontwikkeld als muzikant/zanger. In 2017 hoop ik dan ook meer werk de wereld in te slingeren.’ I`LL STAY ALONE gaat over het vinden van ware liefde. ‘Dat is niet voor iedereen even makkelijk. De twijfel kan enorm toeslaan of iemand de juiste persoon is om je leven mee te delen. En of het alternatief, voorlopig alleen blijven, niet beter is’, vat Sameer de boodschap van zijn liedje samen voor Hitzound.

 

 
Translate »
Share This