Geen betere dag denkbaar dan Valentijnsdag om een vurige ballad vol strijkers en voelbare hartenpijn uit te brengen. Dat doet Sam Smith dan ook met hun vandaag verschenen single ‘To Die For’. Het is een voorbode van wat gaat komen op hen derde album, dat eveneens ‘To Die For’ gaat heten en op 1 mei verschijnt.

“Releasing this song is going to be a wild one –I feel like it’s from one of the deepest parts of me. I wrote this with Jimmy Napes and Stargate in LA during a time of self-discovery and heartbreak. This is for all the lonely hearts out there on another Valentine’s Day xx” aldus Smith over het nummer.

De single kwam tot stand met de hulp van het Noorse productieduo Stargate en met Jimmy Napes, een bevriende songwriter en producer met wie Smith samenwerkte aan ‘Stay With Me’ en ‘Too Good At Goodbyes’. Beide nummers zijn inmiddels goed voor meer dan een miljard streams op Spotify én op YouTube. Met ‘To Die For’ volgt Smith zijn recente singles ‘Dancing With A Stranger’ en ‘How Do You Sleep’ op.

‘To Die For’ staat vers in de TIP 30 én op de playlist Brand New Single Releases.

 

 

 
Translate »
Share This