André Hazes en Monique Westenberg hebben hun relatie beëindigd. Het nieuws werd gisteren door het management van Hazes naar buiten gebracht. De relatiebreuk tussen de twee zou al ‘enkele maanden’ geleden hebben plaatsgevonden. “Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit”, zo stond er in de verklaring. Het geluk van hun zoontje, Andreas Martinus, is nu het voornaamste levensdoel: “Daar zal alles om blijven draaien.”

Enkele uren na de verklaring van het management van de 25-jarige Hazes kwam ook Monique met een statement. Zij weerlegt het verhaal. „Het persbericht dat namens Andrés management zojuist is uitgebracht, is voor mij behoorlijk pijnlijk”, schrijft Monique. „Afgelopen weken hebben wij, na een rotzomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moederhart heel blij.”

Volgens Monique werd het persbericht door het management van Hazes met slechts één doel zo snel naar buiten gebracht. ‘Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is, maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.’ De vrouw, waar Monique op doelt, heet Bridget Maasland. André Hazes reageerde razendsnel op het bericht van Monique. De zanger, die vrijwel dagelijks foto`s van zijn 3-jarig zoontje post op Instagram, heeft tegenover RTL Boulevard bevestigd, dat de 45-jarige Bridget Maasland zijn nieuwe liefde is. De songtekst van Andre`s nieuwe single “Heb ik jou echt gekend’ zullen voor Monique en de kleine André pijnlijk en bitter in de oren klinken.  😥😥

 

 

 
Translate »
Share This