Ronnie Flex en Emma Heesters hebben samen een single en videoclip opgenomen: ‘Alles Wat Ik Mis’. Vorige maand nog maakte Ronnie Flex bekend dat hij na de beëindiging van zijn platencontract independent verder gaat. Voor zijn nieuwste single strikte hij Emma Heesters. ‘Alles Wat Ik Mis’ is de eerste nieuwe muziek van het project dat Ronnie Flex dit jaar nog zal uitbrengen.  Ronnie nam de allereerste versie, mede-gemaakt door een bekend trio, van Alles Wat Ik Mis al op in 2018.

Omdat hij met grote regelmaat muziek en opzetjes opneemt en vaak twijfelt welke tracks hij wil uitbrengen, bleef ‘Alles Wat Ik Mis’ uiteindelijk op de plank liggen. Ronnie was het bestaan van het nummer eigenlijk al vergeten, totdat vlogger Gio Latooy vorige maand een deel van de track liet horen in zijn vlog. De inbox van Ronnie Flex ontplofte met verzoeken om ‘Alles Wat Ik Mis’ alsnog uit brengen, waardoor Ronnie besloot het nummer nieuw leven in te blazen.

Ronnie Flex: “Eigenlijk was ik niet van plan om nog iets met de track te doen, maar ik kreeg zoveel DM’s dat ik hem gewoon niet kon laten liggen. Om de track te finetunen, moest er nog wel een zangeres bij, vond ik. Toen wist ik gelijk dat het Emma Heesters moest zijn, ik vind haar één van de beste zangeressen van Nederland. Gelukkig had ze meteen zin om mee te doen. De volgende dag zaten we al samen in de studio om Alles Wat Ik Mis op te nemen.”

 
Translate »
Share This