REAL CHRISTMAS is de titel van de kerstsingle van de Amsterdamse band Rivers die vandaag verschijnt! Rivers zangeres Annika IJdo vertelt: “Ik hou enorm van de kerstsfeer en kerstmuziek, maar ik heb wel moeten leren dat kerst vaak anders gaat dan je verwacht. In films en reclames wordt altijd een perfecte Kerst geschetst met mensen in mooie kleren in een mooi huis die het leuk hebben met elkaar, en romantische dingen doen. Ik vond het als kind altijd een enorme tegenvaller dat het niet sneeuwde en kerst er niet zo uit zag als in de Coca Cola reclames. Maar ondanks dat het meestal regende, de kerstboom scheef stond of de naalden al waren uitgevallen en ik nooit spontaan ben gekust onder een mistletoe was het wel altijd een bijzondere tijd. Dat ik kerst kan vieren met mijn ouders, broer en zus en m’n vriend is uiteindelijk het belangrijkste. Het is dan misschien niet perfect, maar wel echt.” Op 21 december wordt de nieuwe EP ‘Both Of Your Wings’ gepresenteerd in Paradiso. Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 
Translate »
Share This