Vandaag viert Rihanna haar 31e verjaardag! De Barbadiaanse zangeres brak in 2005 door met ‘Pon De Replay’. Het werd het begin van een overweldigende carrière, als je bedenkt dat ze wereldwijd ruim dertig miljoen albums en 120 miljoen singles heeft verkocht. ‘Umbrella’, ‘Don`t Stop The Music’, ‘Stay’ en ‘FourFiveSeconds’ zijn enkele van haar ontelbare Top 40 hits. Op dit moment is het al geruime tijd stil rond Rihanna, al gaan er sterke geruchten, dat ze dit jaar terugkeert.

Het is alweer bijna drie jaar geleden, dat Rihanna haar laatste album “Anti” uitbracht. De zangeres bevestigde vorige maand al dat ze werkt aan nieuwe muziek. Na een vraag van één van haar fans over een nieuw album, bevestigde Rihanna dat op haar Insta met een simpelweg maar doeltreffend antwoord: “2019”.

Als eerste single wordt ‘Break Up To Make Up’ genoemd. Singer-songwriter Priscilla Renea publiceerde deze primeur. Deze dame is niet zomaar iemand: zij schreef mee aan Rih’s “California King Bed” evenals Ariana Grande’s recent release, “Imagine”.

 

 

 
Translate »
Share This