Dan Reed wil zich niet inhoudelijk verweren na boze reacties van familie Jackson. Dit, na de spraakmakende première van Reed`s docu Leaving Neverland. In de film vertellen twee mannen over hun vermeende misbruik door de King of Pop toen ze 7 en 10 jaar waren. De erven van de King of Pop laten weten dat de maar liefst 4 uur durende docu “het soort karaktermoord is zoals de roddelbladen dat pleegden tijdens het leven van Michael, en nu na zijn dood.”

In een statement vertelt de familie Jackson: “De film neemt ongegronde aantijgingen die zogenaamd twintig jaar geleden hebben plaatsgevonden en behandelt ze als feiten. Deze beweringen stonden aan de basis van rechtszaken die door deze twee bewezen leugenaars zijn aangespannen, en uiteindelijk zijn afgewezen door een rechter.”

Een boze Dan Reed komt met deze reactie bij USA Today: “Hoe kun je een vier uur durende documentaire vergelijken met roddelbladen? Daar kan ik echt niets mee. Maar het is ongeveer wat je van ze verwacht. Ze hebben de film duidelijk niet gezien, dus ik ga verder niet inhoudelijk in op wat ze zeggen.” 
 

 

 
Translate »
Share This