“Arcade’ van Duncan Laurence wordt een grote hit in Nederland. Dat is niet alleen mijn mening, maar ook DJ`s als Barry Paf en Gerard Ekdom zeggen dit. Zij gaan het nummer veelvuldig draaien in hun ochtendshows. „Met het nummer Arcade kan Duncan Laurence internationaal scoren”, zegt Paff in zijn ochtendshow op 100% NL, „Het kwam wel bij me binnen, het was echt een kippenvelmoment en dat was wel lekker. Met het nummer Arcade kan Duncan Laurence internationaal scoren”.

Gerard Ekdom reageert al net zo lyrisch op Duncan Laurence. „Ik ben zeer positief verrast”, aldus de DJ van Radio 10: „Arcade is een zeer sterk lied met een bombastisch refrein, daar hou ik wel van. Duncan zingt zo hoog als Sam Smith. Dat hij in Nederland niet zo bekend is, maakt in het buitenland helemaal niet uit. We sturen gewoon een goed nummer met een sterke melodie. Het is alleen nog even afwachten wat er allemaal gebeurt op zo’n festival. Het zou zomaar een dikke hit kunnen worden. Ik zie om me heen ook zeer enthousiaste reacties.”

Intussen is ‘Arcade’ al uitgeroepen tot de nieuwe Hitzound Smash en voert Duncan Laurence de iTunes Top 100 aan. Niet onbelangrijk: de reacties uit het buitenland zijn razend enthousiast. Bij de bookmakers stijgt Nederland intussen naar nummer 2. Duncan Laurence staat met ‘Arcade’ in de tweede halve finale van het songfestival op donderdag 16 mei.

 

 

 
Translate »
Share This