• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

Er wordt al enige tijd hals reikend uitgekeken naar het vijfde album van Austin Richard Post, beter bekend als Post Malone. De 27-jarige rapper / songwriter uit Syracuse in de staat New York houdt daarmee behoorlijk het tempo erin, want hij debuteerde in 2016 met ‘Stoney’ en zijn meest recente album, ‘Twelve Carat Toothache’, verscheen vorig jaar. Het nieuwe album laat nog even op zich wachten, maar zijn vandaag verschenen single ‘Chemical’ laat al horen dat de Grammy genomineerde artiest weer in goede doen is. En met een heel ander geluid dan we tot nu toe van hem gewend zijn.

Hij begon zijn muzikale ontdekkingstocht in zijn tienerjaren, waarbij hij zijn eerste stappen zette in de heavy metal. Door de vele muzikale invloeden die hij in zijn jonge jaren voorbij hoorde komen, kwam hij ook in aanraking met hiphop en rap. Stromingen die hij verwerkt in zijn fusie van muzikale stijlen, waarmee hij bekend is geworden. Met miljarden streams voor nummers als ‘White Iverson’, ‘Circles’, ‘Congratulations’ en ‘Better Now’ heeft hij zijn naam wereldwijd inmiddels stevig gevestigd.

Naast een aanstaande albumrelease houdt ook een internationale tour hem bezig de komende tijd. Zo kunnen Nederlandse fans zich opmaken voor twee uitverkochte shows van de Amerikaanse rapper en songwriter, op 19 en 20 mei in de Ziggo Dome.

 
Translate »
Share This