De upcoming DJ`s en producers Pep & Rash hebben samen met Lucas & Steve een vette nieuwe single uitgebracht en we feliciteren de mannen met de track ENIGMA. We hebben een aantal vragen voor ze! Hoe kwam deze single tot stand? Het Zeeuwse DJ duo meldt Hitzound: “Deze track is tot stand gekomen op het Writerscamp van ons label Spinnin’ Records. We zitten bij hetzelfde management en zijn in de tussentijd echt goede buddies geworden, dan is samen een track maken een logische volgende stap!”

Jullie hebben voor deze track samengewerkt met Lucas & Steve, die nu een internationale hit scoren met SUMMER ON YOU. Jullie hebben met RUMORS vorig jaar wereldwijd gescoord. Hoe voelde dat? “Ja, dat was echt te gek! Rumors is eerst als een ID naar buiten gegaan om een hype te creëren. Overal probeerden ze te raden van wie de track was. We waren heel blij toen we eindelijk van de daken mochten schreeuwen dat het onze track was! “

Eerder werkten jullie al eens samen met Shermanology, Sander van Doorn en Quintino. Met wie willen jullie in de toekomst graag werken? Pep & Rash: “We zouden heel graag samen willen werken met Chocolate Puma, maar ook een zangeres als Dua Lipa zouden we graag de studio mee in willen duiken!”

Jullie hebben al heel wat muziek uitgebracht. Komt er (binnenkort) ook een album of EP van Pep & Rash via Spinnin Records? “Zeker! We zijn veel bezig in de studio en hebben genoeg nieuwe muziek klaarliggen! In november komt er een nieuwe plaat aan op Spinnin’ main. Hier kunnen we alleen nog niet te veel over zeggen, dus hou ons in de gaten!”

Wat mogen van Pep & Rash in 2017 verwachten? Er liggen heel veel tracks op de plank en we spelen op steeds dikkere festivals, dus wij hebben zeker zin in 2017! “

Pep & Rash staan op 24 september in de Music Dome (Kerkrade) en op 8 oktober op Festyland 2016 (Uden). Met Chocolate Puma reizen ze voor een show op 19 november af naar het Britse Liverpool. Een samenwerking met deze DJ zal zeker snel komen…….De nieuwste track van Pep & Rash is ENIGMA en de video van de track met Lucas & Steve bekijk je hier.

 

 
Translate »
Share This