Patricia van Haastrecht verovert Nederland! Al bijna 3 miljoen views wist Patricia van Haastrecht te scoren op YouTube voor haar vertolking van ‘Rise Up’. De 29-jarige heeft een bak ervaring op zak: zo speelde ze in de musical Peter Pan en schittert ze nu in Mama Mia. De Amsterdamse wil graag meer, maar was er langere tijd nog niet klaar voor: ,,Het ging een lange tijd niet goed met me. Ik zat niet goed in mijn vel.”

Nu gaat de zangeres als een speer en dat resulteert in haar deelname aan The Voice. Vanavond was Patricia de absolute nummer 1 van de avond. met haar vertolking van ‘This Is Me”.   Op 10 mei geeft de zangeres haar allereerste concert in TivoliVredenburg: “Ik ben supertrots dat ik deze kans krijg en hoop dat iedereen die mij steunt dit moment op 10 mei met mij komt delen”.

 

 

 
Translate »
Share This