Na ‘This Is Me’ en ‘Sorry’ liet Patricia van Haastrecht zich vandaag in de halve finale van The Voice van een andere kant zien. Nadrukkelijk gevraagd door haar coach Waylon, die vond dat ze nu eerst wel genoeg van haar gevoelige kant heeft laten zien. Derhalve mocht Patricia ditmaal het nummer ‘If I Could Turn Back Time’ van Cher onder handen nemen. Coach Waylon stond met gitaar naast Patricia te genieten. Ali B was lovend over haar optreden en vond de keuze van een rocknummer geweldig.

Antje Monteiro was één van de gasten in The Voice. Ze zong nummers uit de musical Mama Mia, waar Patricia vijf dagen in de week haar ziel en zaligheid in legt. De musical heeft intussen meer dan een kwart miljoen bezoekers getrokken!  Het tweede nummer van Patricia was ‘Titanium’ van Sia. Waylon was lyrisch, al zat er één schoonheidsfoutje in haar optreden. Dit kost haar echter niet de finale plek. Samen met Menno Aben, Navarone en Dennis van Aarssen staat Patricia volfgende week in de finale van The Voice. Nederlandstalige muziek is terug van weggeweest, maar niet voor Quido: hij werd weggestemd. Net als de 17-jarige Mikki: veel potentie, maar de concurrentie was vanavond te hevig en ook zij valt af.

Op 10 mei geeft Patricia van Haastrecht haar allereerste soloconcert in TivoliVredenburg: “Ik ben super trots dat ik deze kans krijg en hoop dat iedereen die mij steunt dit moment op 10 mei met mij komt delen”.

 

 

 
Translate »
Share This