Met ‘Sorry’ maakte Patricia van Haastrecht opnieuw een zeer overtuigende indruk in The Voice. Het nummer was op het lijf geschreven voor van Haastrecht. “Sorry” is een anti-liefdeslied van Kensington, waarin zanger Eloi Youssef sorry zegt “voor alles wat hij niet heeft gedaan, niet heeft kunnen zijn en niet heeft gezegd”. Het nummer vertolkt alles hoe Patricia zich voelt. Waylon becommentarieerde dat zo: “Patricia heeft altijd pijn. En als daar dan dít uitkomt, dan gun ik iedereen daar een beetje van.”

 

Ali B was erg onder de indruk van de zangeres en voelde haar diepe emoties. Anouk had een puntje van kritiek: ze vond dat Patricia meer moet werken aan haar mimiek, die teveel in de stand van de getergde musicalster stond.  Waylon en Lil Kleine waren lyrisch en beloonde Patricia met een tien. Het publiek was deze week iets minder enthousiast en bezorgde Patricia, die vijf dagen in de week schittert in de musical Mama Mia, een tweede plaats achter Dennis van Aarssen, die met ‘Modern World’ net wat meer punten binnensleepte.

 

Op 10 mei geeft Patricia van Haastrecht haar allereerste soloconcert in TivoliVredenburg: “Ik ben super trots dat ik deze kans krijg en hoop dat iedereen die mij steunt dit moment op 10 mei met mij komt delen”. Haar nummer ‘Rise Up’ is intussen meer dan 3 miljoen maal bekeken op YouTube. Enne: Patricia staat in de halve finale van The Voice!

 

 

 
Translate »
Share This