Patricia van Haastrecht maakte wekelijks een verpletterende indruk in The Voice. De zangeres sleepte verschillende malen maar liefst twee tienen binnen voor verschillende nummers, zoals ‘This Is me’, afkomstig uit de musical ‘The Greatest Showman’. Het nummer vertolkte alles hoe Patricia zich voelt. Waylon becommentarieerde dat zo: “Patricia heeft altijd pijn. En als daar dan dít uitkomt, dan gun ik iedereen daar een beetje van.”

Al bijna 3 miljoen views wist Patricia van Haastrecht te scoren op YouTube voor haar vertolking van ‘Rise Up’. Zo! De 29-jarige heeft een bak ervaring op zak. Want: ze speelde in de musical Peter Pan en schittert nu in het razend populaire Mama Mia. De Amsterdamse wil graag meer dan musical alleen, maar was er langere tijd nog niet klaar voor: ,,Het ging een lange tijd niet goed met me. Ik zat niet goed in mijn vel.”

In de halve finale van The Voice was Antje Monteiro één van de gasten in The Voice. Ze zong nummers uit de musical Mama Mia, waar Patricia vijf dagen in de week haar ziel en zaligheid in legt. De musical heeft intussen meer dan een kwart miljoen bezoekers getrokken!  Het tweede nummer van Patricia was ‘Titanium’ van Sia. Waylon was lyrisch, al zat er één schoonheidsfoutje in haar optreden. Dit kost haar echter niet de finale plek. Samen met Menno Aben, Navarone en Dennis van Aarssen behaalde Patricia de finale van The Voice.

Update: in de finale moest Patricia haar meerdere erkennen in Dennis van Aarssen. De jazz-georiënteerde zanger wond de 9e editie van The Voice en brengt zijn single ‘Modern World’ uit. Omdat Patricia bij de beste drie eindigde, samen met Navarone, mocht ook zij een single uitbrengen. Dat is het nummer ‘I Will Go’. Check het nummer hier.

 

 

 
Translate »
Share This