Je ergens vertrouwd en thuis voelen. Het lijkt zoiets simpels, maar het maakt een enorm verschil. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook voor muzikanten. Joost Zweegers, beter bekend als Novastar, voelt die behoefte ook enorm en gedijt erbij om dat te ervaren in een studio. Daarom reisde hij voor de opnames van zijn aankomende album ‘HOLLER AND SHOUT’ naar Brighton. ‘Deep Are The Eyes’, de eerste single van het album voelt vertrouwd. Thuis.

In Brighton werkte hij aan het album met Mikey Rowe, die als producer onder meer werkte met Noell Gallaghers High Flying Birds en Robert Plant. Het was een weerzien met een oude metgezel, want het tweetal werkte ook al samen aan Novastars vorige album ‘In The Cold Light Of Monday’ uit 2018.

‘Deep Are The Eyes’ voelt vertrouwd. Is het het vleugje McCartney, losgemaakt door de Engelse invloeden? Waarschijnlijk is het gewoon de kracht van de ijzersterke Novastar, die zich volledig heeft overgegeven aan zijn gave om wonderschone liedjes te maken. Het is vanaf 12 november te horen op het veelbelovende album ‘HOLLER AND SHOUT’.  De single ‘Deep are the eyes’ is uitgeroepen tot Top Song op NPO Radio 2.

 
Translate »
Share This