Nine Inch Nails brengt vrijdag nieuwe muziek uit! De band dropt dan de EP “Not The Actual Events”, dat vijf tracks omvat. Over de EP zegt de frontman Trent Reznor: ‘Het is een onvriendelijke, vrij ondoordringbare plaat die we moesten maken. Het is een EP omdat dat de juiste lengte bleek voor het verhaal dat we wilden vertellen.’ Daarnaast brengt Nine Inch Nails ook een vinyl-heruitgave uit van de plaat “The Fragile” (1999). Reznor: ‘The Fragile heeft een hele speciale en intieme plek in mijn hart. Ik ging door een heel turbulent tijdstip in mijn leven toen ik het album maakte en om het opnieuw te beluisteren is een vorm van therapie geworden voor mij.’

1. “Branches / Bones”
2. “Dear World,”
3. “She’s Gone Away”
4. “The Idea of You”
5. “Burning Bright (Field on Fire)”

 

 
Translate »
Share This