Na een jaar vol muzikale successen, begint ook 2019 meteen goed voor Nielson: zojuist maakte hij bekend dat hij op donderdag 14 maart a.s. met zijn Diamant Tour in Paradiso zal optreden.

Dit najaar bracht Nielson zijn album “Diamant” uit. Op de nieuwe liedjes maakte zijn akoestische gitaar plaats voor zijn nieuwe, internationale sound en zijn zijn teksten persoonlijker dan ooit.  Nielson: “Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, meer over mezelf vertellen in mijn nummers. Ik ben er klaar voor om te laten zien wie ik echt ben, wat ik belangrijk vind.”

Dat Nielson nog steeds een groot publiek aanspreekt, blijkt wel uit het succes van de singles die aan het album voorafgingen. Zijn eerste single “Diamant” werd gelijk goud en is inmiddels meer dan 10 miljoen keer gestreamd. Ook de huidige single “IJskoud” stijgt deze week door in de Nederlandse hitlijsten. In de Top 40 van Hitzound was “IJskoud” al goed voor een nummer 1 hit. Op zaterdag 19 januari a.s. treedt Nielson op tijdens Noorderslag in Groningen en op donderdag 14 maart a.s. dus in Paradiso in Amsterdam. Tickets voor het concert in Paradiso zijn vanaf vrijdag 21 december a.s. om 10.00 uur verkrijgbaar.

Nielson zal ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Wie Is De Mol? dat vanaf zaterdag 5 januari a.s. te zien zal zijn bij de AVROTROS op NPO 1.

 

 

 
Translate »
Share This