Zojuist gaat de lyric video voor ‘Vuurwerk’ in première van Nielson. Het is één van de tracks van zijn album ‘Diamant’, dat eerder al de superhit ‘IJskoud’ opleverde. Nielson: “Op 2 maart 2018 begon ik aan het grootste muzikale avontuur in mijn carrière tot nu toe. Op die vrijdag kwam Diamant uit en veranderde ik voor de buitenwereld van koers terwijl ik dat van binnen al lang had gedaan. Ik had geen verwachtingen, omdat het maken van deze muziek al voelde als een overwinning.

Maar toch hoop je dat het aankomt en dat de intentie voelbaar is. Ik wilde internationaler, elektronischer, ritmischer, dieper, maar boven alles eerlijker. Wat een droom is het dat ik juist voor deze stap in mijn loopbaan meer erkenning heb gekregen dan ooit. De prijzen, de festivals, de shows, het wie is de mol avontuur… wat een ongelooflijk mooie rit. De support die ik heb gevoeld tijdens deze onzekere periode betekent alles voor me. Jullie waren er.

Ik kan mijn dankbaarheid niet in woorden uitdrukken en daarom heb ik iets anders bedacht. Het Diamant hoofdstuk komt bijna ten einde met als finale de uitverkochte clubshows in november. Het is af, maar ik heb gezien tijdens alle shows dit jaar dat Vuurwerk een grote favoriet is van jullie. Dus deze is voor jullie. Elk speciaal moment was vuurwerk, omdat ik het met jullie kon delen. Geniet ervan.”

 

 

 
Translate »
Share This