Romero dropt zijn nieuwe single ‘Ring The Alarm’, een samenwerking met niemand minder dan David Guetta. Wow! Het lijkt zo verleidelijk, om te werken met zo`n grote naam als met deze Franse DJ. Maar wil je je reputatie als producer op het spel zetten? Dat leggen we uit.

Guetta reisde onlangs af naar Saoedi Arabië, waar hij patriottische Saoedische songs, waarin koning Salman wordt geprezen, mixte met eigen muziek tijdens zijn show in Riad. Daarmee spreekt hij indirect zijn steun uit aan de politiek van Saoedi-Arabië.

In dat land gebeuren geen frisse dingen.Zo blijkt de moord op journalist Jamal Khashoggi “zorgvuldig” voorbereid en uitgevoerd door hooggeplaatsten binnen de regering van Saoedi-Arabië. Zegt VN-rapporteur Agnes Callamard na de eerste bevindingen. Er wordt nu gesuggereerd vanuit Turks onderzoek, dat de journalist na de moord ook is verbrand in de Saoedische ambassade in Turkije. En dan is daar nog Jemen, de oorlog en de hongersnood. En toch de Saoedische koning ophemelen? Nee, meneer Guetta, aan jouw muziek hangt een smerig luchtje.

 

 

 
Translate »
Share This