‘Wasted in Miami’ is de nieuwe single van Moonshine. Achter Moonshine gaat het duo Jay Mayson en Kevin John Duiser schuil. Kevin is de zoon van Martin Duiser en dan gaan bij velen vast een belletje rinkelen: hij was de zanger van de seventies band Husky en is daarnaast één van Nederlands grootste producenten. (o.a. Wally Tax, Anita Meyer, Stars on `45, Spargo, Simpleminds, Andrea Bocelli, Joe Cocker) en schreef vele hits voor o.a. LUV, Champagne en Guys & Dolls). De track ‘Wasted in Miami’ is geschreven en mede geproduceerd door Kevin John Duiser.

Leuk weetje: op ‘Wasted In Miami’ is ook Jochem Fluitsma te horen. Hij heeft de gitaren ingespeeld van de track. En door Jochem (bekend van o.a. de nummer 1 hit ’15 Miljoen Mensen’) werd Duiser geconnect met de zanger Jay Mayson (Jord Brinkhuis) die de track heeft ingezongen.

Kevin John Duiser over de zomerse dancetrack ‘Wasted in Miami’: “Het nummer gaat over wat liefde kan doen met een persoon. Er zijn altijd twee verhalen/kanten in de liefde. De ene kan wat enthousiaster zijn dan de andere en dan kan het soms mislopen. De song heeft dan ook als kreet punchline Get Wasted In Miami om alle negatieve momenten even van je af te zetten, en te focussen op een mooie avond. Miami heeft deze vibe met het mooie South Beach, Lincoln Road en Ocean Drive.”

 
Translate »
Share This