Na twee jaar is Michael Bublé terug met zijn nieuw album ❤ (love). De afgelopen periode was zenuwslopend voor Bublé, omdat hij zich concentreerde op de ziekte van zijn zoon Noah, bij wie kanker was aangetroffen. Met hem gaat het gelukkig nu weer een stuk beter en dat maakt dat Michael langzaam maar zeker de draad van zijn carrière weer kan oppakken. Zijn nieuwe single “When You`re Smiling”.

,,Ik had niet verwacht dat ik ooit nog muziek zou opnemen of zou optreden, ik had er al vrede mee. Mijn hele wereldbeeld is de afgelopen jaren compleet veranderd”, aldus Michael. ,,Ik wilde alleen nog maar bij mijn vrouw en kinderen zijn.” Michael Bublé komt eind 2019 naar Nederland. De Canadese zanger staat op 2 november in de Ziggo Dome in Amsterdam.  #Brand New playlist

 

 

 
Translate »
Share This