Sinds 21 oktober is het nieuwe album “Nobody But Me” uit van Michael Bublé. Het is zijn eerste nieuwe plaat sinds drie jaar. Van het 9e album is de track SOMEDAY uitgekomen. Meghan Trainor werkt mee aan het nummer. Op het album staan niet alleen maar songs die geschreven zijn door Bublé , maar ook remakes van klassiekers, waaronder MY BABY JUST CARES FOR ME (Nina Simone) en GOD ONLY KNOWS (Beach Boys). Michael Steven Bublé (Burnaby (Canada) heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen albums verkocht en verschillende hitsingles gehad. In Nederland was zijn grootste hit HAVEN`T MET YOU YET (2009), dat de 4e plek in de Top 40 bereikte. Bublé zegt het volgende over het nieuwe album: ‘ik weet niet of ik ooit zoveel plezier heb gehad tijdens het werken aan een album als bij deze. Het was vooral aangrijpend dat mijn band precies begreep waar ik naartoe wou met het album: om beter te klinken dan ooit te voren. Ook ben ik erg trots op de nieuwe nummers. De mogelijkheid om te co-producen bracht mij persoonlijk heel veel plezier”.

 

 
Translate »
Share This