Michael Buble brengt vandaag de lyric video uit van ‘Forever Now’. Een single met een heel persoonlijke betekenis. De zanger zegt het nummer nooit live te zullen uitvoeren: ‘I had a vocal demo in a little house studio and truth is I never sang it again and to this day I’ve never sung it again.’

De afgelopen periode was zenuwslopend voor Bublé, omdat hij zich concentreerde op de ziekte van zijn zoon Noah, bij wie kanker was aangetroffen. Met hem gaat het gelukkig nu weer een stuk beter en dat maakt dat Michael langzaam maar zeker de draad van zijn carrière weer kan oppakken.

,,Ik had niet verwacht dat ik ooit nog muziek zou opnemen of zou optreden, ik had er al vrede mee. Mijn hele wereldbeeld is de afgelopen jaren compleet veranderd”, aldus Michael. ,,Ik wilde alleen nog maar bij mijn vrouw en kinderen zijn.” Michael Bublé komt eind 2019 naar Nederland. De Canadese zanger staat op 2 november in de Ziggo Dome in Amsterdam.

 

 

 
Translate »
Share This