We moeten nog ruim een maand wachten op de onthulling van de Nederlandse bijdrage van het Eurovisie Songfestival: met welk nummer gaat Duncan Laurence naar Tel Aviv? Donderdag 7 maart is de datum die je in je agenda kunt zetten, want dan maken AVROTROS en Duncan de keuze bekend.  “Closer To The Heart” is de mogelijke titel. Dit nummer is ondergebracht bij GEMA. Artiesten kunnen bij deze organisatie nieuwe songs laten registreren in verband met auteursrechten. Het zou dus zomaar kunnen: dit nummer is ook nog niet gelekt.

Ook de titel “I Miss You” zingt rond. De demo van dat nummer werd ijlings verwijderd van YouTube, nadat bekend was geworden dat Duncan Laurence voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival zou gaan. Nog zo`n geval is het nummer “Arcade”. Ook dat lied heeft online gestaan op YouTube en alle sporen naar dit nummer zijn plotsklaps gewist. Verdacht?

Alle speculaties ten top: de 24-jarige Duncan zal op 16 mei aantreden in de 2e helft van de tweede halve finale, samen met onder anderen de vertegenwoordigers van Noorwegen, Macedonië, Rusland en Letland. Onze zuiderburen staan in de eerste halve finale op 14 mei. In de Songfestival odds wordt Nederland, zonder inzending, al ingeschat op de 8e plaats?!

 

 

 
Translate »
Share This