Dat is de lat nog eens hoog leggen. Voor de videoclip van haar aankomende single ‘vol’ heeft MEROL het voor elkaar gekregen dat deze in première kan gaan tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht dit jaar. Het festival vindt plaats van 24 september tot en met 2 oktober. Ze kan alvast een jurk voor de rode loper gaan uitzoeken, want op zondag 26 september wordt ‘vol’ voor het eerst getoond in Kinepolis Jaarbeurs tijdens Fullscreen x XITE.

Ondertussen werkt MEROL hard verder aan haar debuutalbum. Ze heeft de afgelopen maanden veel tijd doorgebracht in de studio. Daarnaast heeft ze tijdens schrijfsessies gewerkt aan nieuw materiaal, waar ook ‘vol’ uit is voortgekomen. Hieraan werkte ze samen met The Companions, die in het verleden ook met Nona werkten aan ‘Forever Yours’ en met Maan ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ schreven.

MEROL zing in ‘vol’ over verliefd worden op iemand die nogal zelfingenomen en vol is van zichzelf. Inspiratie hiervoor kreeg ze op een presenteerblaadje aangereikt, toen ze naar het Songfestival keek en als een blok viel voor Damiano David, de zanger van de Italiaanse winnaars van Måneskin. Persfoto: Universal Music

 
Translate »
Share This