De 22-jarige Amsterdamse Maya Shanti timmert hard aan de weg. Vandaag brengt ze haar allereerste single uit direct op het label Left Lane Recordings van Mr. Probz. Het nummer ‘Pijn In M’n Hart’ is een gevoelige song, waarin haar warme stemgeluid met haar eigen sound goed naar voren komt.
In de studio heeft ze enorm veel geschreven.

“Pijn in M’n Hart” is het eerste nummer wat ze uitbrengt, daar is ze erg trots op: “Mijn vader is een Nederlandstalige singer/songwriter, vanaf jongs af aan al is hij een inspiratiebron voor mij. Mijn eerste zelf geschreven lied was in het Nederlands toen ik in groep zeven zat. Daarna heb ik eigenlijk altijd Engelse songs geschreven. Maar nu het leek mij een uitdaging om het Nederlandse weer op te pakken. Ik heb het afgelopen jaar heel hard gewerkt en op die manier ben ik met veel mensen in contact gekomen, onder andere met Mr. Probz. Ik ben super blij dat ik hem heb leren kennen en bij het label heb mogen tekenen. ‘Pijn In M’n Hart’ is onderdeel van een EP, deze komt dit jaar nog uit!”

 

 

 
Translate »
Share This