Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren breken Nederlands streaming record met ‘Hoe het danst’. Het nummer is inmiddels de magische grens van 100 miljoen streams gepasseerd: een record! Daarmee is het de meest gestreamde Nederlandstalige track in Nederland ooit geworden. Het vorige record was ook al in handen van Davina Michelle met ‘Duurt Te Lang’.

Marco Borsato reageert enthousiast op het behalen van deze mijlpaal: “Geweldig nieuws dat we als eerste de 100 miljoen streams barrière in de Benelux hebben doorbroken. Ik ben heel trots, ook op Davina Michelle, Armin van Buuren en John Ewbank natuurlijk. Deze song, die onlosmakelijk verbonden is met de concerten in De Kuip, houdt voor altijd een mooie plaats in mijn herinnering.”

‘Hoe Het Danst’ kwam uit op 10 mei 2019 en was de eerste samenwerking tussen de drie artiesten. Ze traden samen op tijdens de concertreeks van Borsato later dat jaar, waar ze het nummer live zongen. Inmiddels is ‘Hoe Het Danst’ ook in Duitsland uitgebracht in een uitvoering door Helene Fischer, met de titel ‘Null Auf Hunderd’.

 
Translate »
Share This