Vandaag lanceert Maan haar nieuwe single: ‘Zo kan het dus ook, part 2. De release volgt o.a. op ‘Ze huilt, maar ze lacht, afkomstig van het album  ‘Onverstaanbaar’ met o.a. het prachtige ‘Ze huilt maar ze lacht’ . Maan over haar nieuwe materiaal: “Afgelopen weken ben ik bijna alleen maar in de studio geweest om nieuwe liedjes te maken. dat is nu door de hele situatie ongeveer het enige wat ik nu kan doen, maar probeer dat alleen maar als iets moois te zien en er een positieve draai aan te geven om juist van deze ‘ongeplande’ vrije tijd gebruik van te maken om mezelf te ontwikkelen, beter te worden in schrijven, veel te leren van de mensen met wie ik werk (so naar jullie!) en nog persoonlijkere en betere songs te maken. beetje bij beetje kom ik daar, maak ik stappen, en rij ik altijd met een mega glimlach terug als ik de demo van die dag keihard aanzet in de auto.” 

 
Translate »
Share This