Lucas & Steve lanceren vandaag hun nieuwe single ‘Why Can’t You See’. De plaat laat zich het best omschrijven als een echte festival hit met een stevige beat en een waanzinnig hands-in-the-air refrein. Het bekende dj-duo heeft de single voor het eerst aan een uitzinnig publiek laten horen tijdens afgelopen Tomorrowland.

“We hebben deze single enkele weken voor Tomorrowland geproduceerd. Ons doel was om een exclusieve plaat te maken dat zou aansluiten op het typische festival gevoel waarbij het publiek extra hard uit hun dak kon gaan. Dat is met Why Can’t You See ook echt gelukt”, aldus Lucas & Steve.

Lucas & Steve staan deze zomer weer op alle grote festivals, van Tomorrowland tot het aankomende Mysteryland. Ondertussen bestormden de jongens dit jaar ook nog de hitlijsten. In maart bracht het duo samen met Armin van Buuren ‘Don’t Give Up On Me’ uit, wat vrijwel direct een grote hit werd. Onlangs kwamen ze met de succesvolle track Long Way Home. ‘Why Can’t You See’ is vanaf nu verkrijgbaar en check je vers op de playlist Brand New.

 

 

 
Translate »
Share This