Lady Gaga en Tony Bennett geven op 30 september een benefietconcert om hun gezamenlijke album ‘Love for Sale’ te promoten. Het eenmalige optreden wordt online uitgezonden. De plaat is een eerbetoon aan de bekende componist Cole Porter. Het virtuele optreden van Lady Gaga en Tony Bennett vindt plaats vóór de wereldwijde release van het album op 1 oktober. In twee grote Westfield flagship locaties (’s werelds meest prominente winkel-, lifestyle- en entertainmentmerk) in Londen wordt een speciaal pop-upjazztheater opgezet waar fans naar de stream van het concert kunnen kijken en luisteren.  Fans die erbij willen zijn kunnen zich gratis online of bij de fanzones zelf registreren. Een deel van de opbrengst van het concert komt ten goede aan de Born This Way Foundation van Lady Gaga en de Exploring the Arts-stichting van Bennett.

‘Love for Sale’ wordt het laatste werk van de 95-jarige Bennett, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Het album, een eerbetoon aan componist Cole Porter, bevat zowel solonummers als duetten van Lady Gaga en Bennett. Het titelnummer is de nieuwe single van het tweetal.

Lady Gaga: “Ik hou van zingen, ik hou van jazz en ik ben opgetogen dat iedereen nu Love For Sale, mijn nieuwe album met Tony Bennett, kan horen. Ik ben heel dankbaar dat Westfield helpt om mij en mijn optreden naar mijn fans wereldwijd te brengen, nu ik zelf niet naar hen toe kan reizen.”

 
Translate »
Share This