Keert Krezip terug? De band laat op hun website een aftellende klok zien, waarbij de deadline staat op maandagavond 19.30 uur. Er wordt gespeculeerd over een optreden op de jubileum editie van Pinkpop, maar misschien is het nog wel groter en maakt de band een comeback bekend. Precies tien jaar geleden ging Krezip uit elkaar.

De harde kern van de band uit Tilburg bestond uit zangeres en pianiste Jacqueline Govaert, haar zus Anne Govaert op gitaar, Annelies Kuijsters op toetsen en Joost van Haaren op bas. Op 27 juni 2009 gaf de band haar laatste concert in de Heineken Music Hall. Twee studio albums, ‘Nothing Less’ en ‘What Are You Waiting For’ bereikten de 1e plaats van de Album Top 100. Hun single ‘I Would Stay’ bereikte in de Top 40 eveneens de 1e plaats.

Zangeres Jacqueline Govaert bracht na het uiteenvallen van de band enkele soloalbums uit. Haar laatste plaat, ‘Lighthearted years’, verscheen in 2017. Haar laatste single, ‘I Do’ is een samenwerking met Douwe Bob en scoort in de Top 40 van Hitzound.

 

 

 
Translate »
Share This