Comeback van Jonas Brothers een feit! Vandaag komt hun nieuwe single ‘Sucker’ uit. In de video zie je ook de liefjes van de Jonas Brothers. Sophie, Priyanka en Danielle deden mee aan het comeback clip. “Dit is de eerste keer dat we hebben samengewerkt”, aldus Nick`s vrouw Priyanka op Instagram. “Maar het voelde totaal niet als werk. Het was een leuke familieaangelegenheid. #JonasBrothers en de #JSisters die elkaar aanmoedigen! Ik ben trots op je echtgenoot.” Ook Sophie, Joe`s verloofde, en Danielle, de echtgenote van Kevin, deelden de video op Instagram.

De broers Joe, Nick en Kevin komen ook een nieuw album! Deze week schuiven de broers Nick, Joe en Kevin een hele week aan bij The Late Late Show met James Corden. Een carpool Karaoke gaat niet ontbreken!

The Jonas Brothers werden in 2005 gevormd en verkochten wereldwijd twintig miljoen platen. Nick Jonas bracht 2 solo albums uit en was succesvol met zijn single ‘Close’. Joe Jonas (29) maakt deel uit van de groep DNCE, die een internationale hit scoorde met ‘Cake By The Ocean’.

 

 

 
Translate »
Share This