• Twitter
  • Facebook

Jebroer komt met een keiharde Duitse knaller samen met Lost Identity en Teknoclash! De laatste paar maanden komt de een na de andere banger van Jebroer uit, waaronder ‘Driving Without License’ een collab met de Duitse DJ/Producer Neptunica die al bijna 1 miljoen streams heeft behaald. Nu is het tijd voor de perfecte opvolger; ‘Morgenlicht’.

‘Morgenlicht’ is de eerste Duitse single van dit jaar voor Jebroer en volgt het eerder uitgebrachte nummer ‘Noiken’ op, wat een samenwerking was met het Oostenrijkse DJ/Producers duo Pazoo. Voor deze single wist Jebroer Lost Identity en Teknoclash te strikken, twee grootheden in de scene. De samenwerking is een match made in heaven. ‘Morgenlicht’ is een heerlijke knaller met een persoonlijk tintje. Het nummer gaat volgens Jebroer over alle mensen die samen komen om te dansen tot de zon opkomt!

Jebroer zegt het volgende over het ontstaan van de track: “Ik ken Lost Identity sinds mijn eerste festival in Duitsland en Teknoclash kom ik al jaren tegen op de bekende festivals. Toen ik de demo van Teknoclash en Lost Identity binnen kreeg en samen met artiest/songwriter PollyAnna heb ik deze meteen uitgewerkt. We waren allang van plan om samen te werken en nu is het eindelijk na al die tijd gebeurt.” De nieuwe single ‘Morgenlicht’ verschijnt op 7 april.

  • Twitter
  • Facebook
Credits: HotelLima PR, Hansje Lathouwers

 
Translate »
Share This