Felicitaties aan de Amsterdamse zanger James Watss (21) , die zojuist heeft getekend bij het label Top Notch. Watts lanceert de eerste single en video van zijn aanstaande EP “Patience”. De track heet LATEN GAAN en is geproduceerd door Project Money. De video bij het nummer is opgenomen op het zonnige Curaçao. James Watts meldt over zijn single LATEN GAAN : “Over de eerste single ‘Laten Gaan’ zegt James Watss: “Na de Pickup Sessie ben ik regelmatig met Project Money de studio in gegaan. Op een goede dag hadden we zeven opzetjes liggen, maar over ‘Laten Gaan’ waren we gelijk super enthousiast. We hebben bewust gewacht met het delen van dit nummer. Hier moest ook meteen de juiste videoclip bij. Deze is geïnspireerd door een oude vakantieliefde. Ik ben nog niet rijk en ik ben geen gladde jongen dus ik wilde niet dat dat een rol zou spelen in de clip. Ik wilde het gewoon zo realistisch mogelijk laten voelen en denk dat dit gelukt is.”

 

 

 
Translate »
Share This