Selena Gomez – De Una Vez

Selena Gomez doet het ditmaal op haar Spaans! Niet zo vreemd dat ze een Spaanstalige single uitbrengt: haar vader is tenslotte van Mexicaanse komaf.   Het nieuwe nummer heet ‘De Una Vez’ . “Dit is het begin van iets wat ik al zo lang wilde ontdekken. Ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als ik”, zegt Gomez op Instagram. De release volgt een jaar na haar album ‘Rare’. Niet dat de voormalige Disney ster verder niets heeft uitgebracht. Tenslotte verscheen afgelopen zomer nog de singe ‘Ice cream’ met BlackPink.  ‘De Una Vez’ kent een sound met een licht vibrerende reggaeton beat en betekent zoveel als ‘onmiddellijk’.

 

Gilbert o’Sullivan scoort hit met ‘Nothing rhymed’ (1971)

Op 16 januari 1971 komt ‘Nothing Rhymed’ van Gilbert O’Sullivan binnen in de Daverende Dertig. Het is de eerste hit voor de dan 24-jarige Britse zanger, die opvalt door zijn outfit: zijn haar geknipt in een bloempotmodel en verder een driekwart broek, bretels, hoge schoenen en een petje uit de crisistijd. Raymond o Sullivan, zoals hij in het echt heet, was zo slim om Gordon Mills een demo met bijbehorende foto te sturen.

Het plan werkte en de ontdekker van Tom Jones en Engelbert Humperdinck voegde daar nu de Ier Gilbert o’Sullivan aan toe. Het melancholieke ‘Nothing Rhymed’ werd door Gilbert zelf geschreven en het succes kwam meteen. Met deze single bereikte hij de eerste plaats in de Daverende Dertig. Dat lukte ook in zijn eigen land.  In totaal zou Gilbert 12 hits scoren, zoals ‘Underneath the blanket go’, ‘Matrimony’, ‘Claire’ en ‘Get down’.  De grootste internationale hit werd uiteindelijk  “Alone Again, Naturally”, dat in Amerika de 1e plaats bereikte. Gerard Cox vertaalde het naar het Nederlands tot “1948”(Toen Was Geluk Heel Gewoon).

Het plan werkte en de ontdekker van Tom Jones en Engelbert Humperdinck voegde daar nu de Ier Gilbert o’Sullivan aan toe. Het melancholieke ‘Nothing Rhymed’ werd door Gilbert zelf geschreven en het succes kwam meteen. Met deze single bereikte hij de eerste plaats in de Daverende Dertig. Dat lukte ook in zijn eigen land.  In totaal zou Gilbert 12 hits scoren, zoals ‘Underneath the blanket go’, ‘Matrimony’, ‘Claire’ en ‘Get down’.  De grootste internationale hit werd uiteindelijk  “Alone Again, Naturally”, dat in Amerika de 1e plaats bereikte. Gerard Cox vertaalde het naar het Nederlands tot “1948”(Toen Was Geluk Heel Gewoon).

 

OMI ft. Studio Killers – Party Like It’s Your Birthday

Na een druk 2020 waarin hij ‘Bring My Baby Back’, ‘Rollercoaster’ en ‘We Got Us’ uitbracht naast de enige echte ‘Mr Bombastic’ zelf; is OMI klaar voor het nieuwe jaar met de single ‘Party like it`s your birthday’.  Deze track nam hij op met de Studio Killers. Futuristisch van geluid met galactische ondertonen, is dit misschien weer een hit in de maak en OMI naar de hitlijsten brengt. Met ‘Cheerleader’ (Felix Jaehn remix) scoorde hij in 2015 een dikke nummer 1 hit.

 

Lynn Anderson scoort hit met ‘Rose garden’ (1971)

Op 16 januari 1971 komt Lynn Anderson binnen in de Daverende Dertig met ‘Rose Garden’. De country song werd geschreven door Joe South, die het opname voor zijn album ‘Introspect ‘.(1969) De versie van Lynn was veel succesvoller en werd een grote internationale hit. Het is nog steeds één van de best verkochte country hits ooit. Anderson won er zelfs een Grammy mee.

Haar carrière begon in 1966 met de single ‘In person’. De zangeres bracht vele albums uit en scoorde wereldwijd hits. Zoals bijvoorbeeld het countrynummer ‘Top of the World’ in 1973, waarmee ze in Amerika een nummer 1 hit scoorde. Wij kennen het nummer vooral in de versie van The Carpenters die er in hetzelfde jaar een Alarmschijf en hit mee scoorde in de Veronica Top Veertig.

Anderson nam ‘Rosegarden’ op als titelsong van haar LP Rose Garden. De single ging niet alleen naar de eerste plaats van de Country-hitlijst van Billboard Magazine, maar was ook een “cross-over” hit die in zeventien weken notering de derde plaats van de Billboard Hot 100 bereikte. Het werd een nummer-één-hit in onder meer Duitsland, Noorwegen, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Niet in Nederland, daar werd ‘Rose garden’ werd van de eerste plaats afgehouden door Gilbert O’Sullivan’s ‘Nothing rhymed’.

 

EUT – Cool

EUT dropt de nieuwe single ‘Cool’.  De popsensatie uit Amsterdam bracht recent nog de single ‘Party Time’ uit, afkomstig van het gelijknamige album dat op 19 februari verschijnt.  Gisteren speelde de band nog op het showcase festival Eurosonic.  Frontvrouw Megan vertelt over ‘Cool’: “ ‘Cool’ gaat over mij in de bus naar huis na weer een van die vreselijke gevechten met mijn geliefde. Het klinkt misschien vreselijk, maar de bus reed letterlijk eenrichtingsverkeer in. Ik sloeg de deur voor die vent dicht, in de hoop dat hij achter me aan zou komen. Maar dat deed hij natuurlijk niet. Ik wacht nog steeds tot hij komt opdagen.”

Het album ‘Party Time’ draait allemaal om lust, seks en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. ‘Party Time’ herbergt een rauwe energie, gefocust als een vlijmscherpe laser en bevestigt dat EUT een dynamische kracht is. EUT weergalmt klanken uit de 90s, maar dan in een geheel eigen sound, groter dan de som der delen, en dat is ook op de nieuwe single ‘Cool’ terug te horen.

 

Sade viert haar 62e verjaardag

Haar wieg stond in Nigeria: daar werd op 16 januari 1959 Helen Folasade Adu geboren. We kennen haar als Sade en ze viert vandaag haar 62e verjaardag.  Ze komt op 4-jarige leeftijd naar Engeland met haar ouders en studeert vanaf haar 18e in Londen mode. Tussen de bedrijven door zong ze in de door bassist/gitarist Ray St. John opgerichte latin/soulband Arriva. Het nummer “Diamond Life” (de originele titel van ‘Smooth Operator’) is van zijn hand. Toen Arriva in 1980 ter ziele ging werd er een nieuwe band opgericht: Pride.

Sade, die inmiddels haar eigen boetiek had geopend en actief was als model, vormde met Barbara Dickinson het achtergrondkoortje. In 1983 tekende Sade een solocontract bij het label Portrait. (in 1986 overgenomen door Epic) Een jaar later In juli verscheen het album “Diamond Life” en de singles “You`re Love Is King” en “When Am I Gonna Make A Living”. Het was echter met “Smooth Operator”, die voor de doorbraak zorgde. Een lied, dat gaat over een stijlvolle oplichter zich laat zien in de hipste cafés van New York, Parijs en Londen, daar vrouwen verovert  en evenzo snel laat vallen voor een volgende verovering.

Uiteindelijk worden er van “Diamond Life” , dat in Nederland de 1e plaats behaalde van de album lijst, zes miljoen stuks verkocht. Ook de opvolger “Promise”(1985) belandde op nummer 1. Sade wist dat jaar ook een rolletje te bemachtigen als actrice in de film Absolute Beginners. Het album “Stronger Than Pride” (1988) is haar best verkochte plaat. Hier kreeg ze een platina plaat voor uitgereikt. Daarna gaat het langzaam maar zeker minder goed , totdat ze in 2010 een comeback maakt met het album “Soldier Of Love”.

 

Celine Cairo – Bird Song

De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo lanceert haar nieuwe single ‘Bird Song’. Het is de eerste release van een nieuw hoofdstuk dat tussen Amsterdam en Londen tot stand kwam. Celine schreef ‘Bird Song’ samen met producer Tim Bran in Londen, die eerder met o.a. London Grammar, Aurora en Birdy werkte en via Haevn bij Celine terecht kwam.   Celine: ‘Bird Song’ is een van de meest persoonlijke nummers die ik ooit scheef. Tim en ik hadden al meerdere keren samengewerkt en raakten na een lange dag werken in zijn studio helemaal in de ban van een sound die hij net had gemaakt. We begonnen de akkoorden uit te werken, ik begon met zingen en binnen twee uur was ‘Bird Song’ geboren. De vocal die je hoort, is de originele take uit de demo. We hebben later mijn eigen band opgenomen in Studio 150 in Amsterdam en geprobeerd dicht bij de kern te blijven.”

Ze vervolgt:  “‘Bird Song’ gaat over onze relatie met de natuur, over hoe we onszelf kwijt zijn geraakt in onze honger naar meer, over de vogels die steeds minder te horen zijn. Ik lag in die tijd regelmatig wakker van wat er met de wereld gebeurd op het gebied van klimaatverandering en werd elke keer dat ik vogels hoorde zingen bijna emotioneel. Deze song is een ode aan de natuur en de vogels, die pas echt opvallen als ze er niet meer zijn.”

 

Simon & Garfunkel scoort hit met ‘Sound of silence’

Op 15 januari 1966 komt ‘Sound Of Silence’ van Simon & Garfunkel binnen in de Veronica Top Veertig. Het nummer werd geschreven door Paul Simon. Na de dramatische aanslag op president John F. Kennedy in november 1963 begon hij te aan het nummer te werken. De eerste versie van ‘Sound of Silence’ staat op hun debuut album ‘Wednesday Morning 3 AM’ (1965). Dat album bevatte ook de cover ‘The times they are a-changing’ van Bob Dylan.  De plaat is geen commercieel succes. Het nummer ‘Sound of silence’ evenmin, totdat . . . .  een radiostation in Boston het nummer oppikt.

Het gevolg is dat bij het platenlabel Columbia er langzaam maar zeker een groeiende vraag is naar de single. Het label wordt enthousiast en gaat zich inzetten voor het duo. Paul Simon, die eerder teleurgesteld vertrok naar Engeland, keert in allerijl terug naar Amerika.  De producer van Simon & Garfunkel, Tom Wilson, komt op het idee er een ‘zwaardere’ versie van te maken, met elektrisch versterkte instrumenten. Dat gebeurde in de vroege zomer van 1965. Deze versie doet het nog veel beter en zal in januari 1966 een nummer 1 hit worden in Amerika.  In Nederland wordt ‘Sound of Silence’ de eerste hit voor het duo en bereikt de tiende plaats van de Veronica Top Veertig.

 
TOP 40 Hitzound  ( Week: 3  /  16 januari 2021 )

TOP 40 Hitzound ( Week: 3 / 16 januari 2021 )

De populairste tracks van Hitzound zie je hier op een rij in de wekelijkse editie van de TOP 40. Ed Sheeran staat voor de derde week aan de leiding met ‘Afterglow’, maar voelt de hete adem in zijn nek van Harry Stles. Met de voormalige 3FM Megahit ‘Treat people with kindness’ klimt hij van #10 naar #2. Tim Dawn staat standvastig op #3. Behalve de superstip voor Styles zijn er nog 4 te vergeven. Zoals voor Krezip (‘You are not alone’), Celeste ( ‘Love is back’), Justin Bieber (‘Anyone’) en voor de hoogste nieuwe.

In totaal noteren we deze maal zes binnenkomers, waarvan drie Nederlandse producties. Zoals op 39, waar Son Mieux scoort met ‘1992’. Op #36 is de ex-Top Song van Savine vers, met ‘Never compare’. Het duet van Gabby Barrett en Charlie Puth debuteert met ‘I hope’ op #35. De voormalige Hitzound Smash van SZA met ‘Good days’ is nieuw op #28. Een plaatsje hoger staat HAEVN nieuw met het hemelse ‘Throw me a line’. De klapper van de week is de nieuwe Hitzound Smash van Olivia Rodrigo. Na haar top tien hit voor ‘All I want’ is ‘Drivers license’ ditmaal aan de beurt.  De complete nieuwe TOP 40 check je hier.

Schijven voor week 3

Hitzound Smash  (Hitzound)DRIVERS LICENSE – Olivia Rodrigo
Alarmschijf  (QMusic)DRIVERS LICENSE – Olivia Rodrigo
Dance Smash  (Radio 538)LONELY – Joel Corry
538 Favorite (Radio 538)LEARNING TO FLY – Sheppard
Megahit  (3FM)ONBEZONNEN – Froukje
Top Song  (Radio 2)ALS IK JE ZIE – Acda & De Munnik ft. Maan
Grandslam!  (Slam!)I WANT IT ALL – Lucas & Steve
MIxMarathon Track of the Week (Slam!)AFRAID – James Hype ft. Harlee
MTV Must See  (MTV)R U OK – Tate McRae

Week: 3 / Datum: 16 januari 2021

PosVWTitel – ArtiestWK
0101AFTERGLOW – Ed Sheeran         ▲04
0210TREAT PEOPLE WITH KINDNESS – Harry Styles02
0303TO LOVE SOMEBODY – Tim Dawn06
0404FLAGS – Coldplay04
0506HYPNOTIZED – Purple Disco Machine    ▲09
0602PRISONER – Miley Cyrus, Dua Lipa    ▲08
0705FEEL SOMETHING – A.v.Buuren & D.Lawrence    ▲10
0807LOVE NOT WAR – Jason DeRulo ft. Nuka    ▲07
0917ANYONE – Justin Bieber     ▲02
1008FOREVER YOURS – Nona12
1111TENNESEE WHISKEY – Chris Stapleton03
1216GOOSEBUMPS – HVME     ▲03
1322WITHOUT YOU – The Kid Laroy03
1409YOU BOKE ME FIRST – Tate McRae19
1514GOLDEN – Harry Styles12
1618NU WIJ NIET MEER PRATEN – J. Reesema, P. Thijs11
1720REAL FEELINGS – Rondé05
1829LOVE IS BACK – Celeste02
1930YOU ARE NOT ALONE – Krezip02
2021FIND MY WAY – Paul McCartney04
2125ALL WE GOT – Robin Schulz, Kiddo03
22**DRIVERS LICENSE – Olivia Rodrigo     01
2315PARLIAMENT HILL – Smith & Burrows05
2419IMPOSSIBLE – Nothing But Thieves14
2526RUNNING UP THAT HILL – Georgia03
2636MY HEAD & MY HEART – Ava Max02
27**THROW ME A LINE – HAEVN01
28**GOOD DAYS – SZA     ▲01
2912MAN`S WORLD – Marina08
3013LET DOWN – Paris Jackson08
3123MIDNIGHT SKY – Miley Cyrus     ▲22
3232GET OUT MY HEAD – Shane Codd04
3333PARADISE – Meduza ft. Dermot Kennedy10
3424THEREFORE I AM – Billie Eilish10
35**I HOPE – Gabby Barrett & C. Puth01
36**NEVER COMPARE – Savine01
3727SHAME SHAME – Foo Fighters09
3831WILLOW – Taylor Swift05
39**1992  – Son Mieux01
4034LIAR – Davina Michelle     ▲06

 

Barry White – I’m gonna love you just a little bit more baby (Treiterschijf)

Elke dag staan we bij Hitzound stil bij de Treiterschijf. Het was de plaat die wekelijks veel geplugd werd op Radio Noordzee Internationaal en was van 1971 tot 1974 de tegenhanger van de Veronica Alarmschijf. Op 11 augustus 1973 werd ‘I’m Gonna Love You Just A Little More, Baby’ van Barry White uitgeroepen tot Treiterschijf op Radio Noordzee Internationaal. De soul en disco zanger schreef en produceerde deze track zelf. Het nummer stond op zijn eerste LP ‘I`ve got so much to give’.  Met deze Treiterschijf wist White zijn eerste hit in Nederland te scoren.

Niet slecht voor de Texaan, die op 10-jarige leeftijd lid was van een gang en op de leeftijd van zestien jaar werd hij veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf wegens diefstal van Cadillac-autobanden ter waarde van $30.000. Hij ontworstelde zich knap van dit verleden en was eind jaren zestig gestart met zijn muziekcarrière,  als producer. Ook zette hij Love Unlimited op, een meidengroep met drie leden, waaronder zijn latere vrouw Glodean James.  Ook zou hij het Love Unlimited Orchestra oprichten.

White had een aantal liedjes geschreven en zocht een mannelijke vocalist om deze op te nemen. Uiteindelijk liet hij zich overhalen dit zelf te doen, wat leidde tot zijn debuut plaat “I’ve Got So Much to Give” met de hit ‘I’m Gonna Love You Just a Little More Baby’. Het nummer bereikte de 19e plaats in de Radio Noordzee Top 50.

 

Riton, Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman – Friday

Na de successingle ‘Turn Me On’ ft. Vula, is DJ en producer Riton in 2021 terug met een nieuwe track. Samen met songwriter John Reid, voorman van het Schotse houseproject Nightcrawlers, nam hij de feel good-single ‘Friday’ op, waarop ook internetsensatie Mufasa & Hypeman te horen zijn. De single klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren, maar hoe kan het ook anders? Je hoort veelvuldig de sample ‘Push the feeling on’ (1995) van diezelfde Nightcrawlers terug in het nummer.

 

Boston scoort hit met ‘More Than a Feeling’ (1977)

Op 15 januari 1977 kwam Boston binnen in de Nederlandse Top Veertig met ‘More than a feeling’. Het was notabene Boston’s eerste single, geschreven en geproduceerd door gitarist Tom Scholzen afkomstig van de LP ‘Boston’.  Aan deze single werkte hij maar liefst vijf jaar en deed hij in zijn verbouwde kelder. Hij zal er vast bleekjes hebben uitgezien na al die jaren, maar het was het waard: het groeide uit tot een classic!  Tom legt uit hoe het nummer tot stand kwam: “It was written about a fantasy event.  But it’s one that almost everybody can identify with, of somebody losing somebody that was important to them, and music taking them back there.”

Tom bespeelde alle instrumenten op deze track, behalve de drums: dat liet hij over aan de drummer van Boston: Sib Hashian. Het debuutalbum ‘Boston’, waar ‘More than a feeling’ op stond, bleef lange tijd het bestverkochte debuutalbum aller tijden. In de Nederlandse Top Veertig kwam het nummer niet eens hoger dan nummer 11. Maar Boston staat steevast elk jaar hoog genoteerd in de TOP 2000 met ‘More than a feeling’. In Amerika behaalde de single de vijfde plaats in de Billboard chart. De groep was aanvankelijk verbaasd over het plotselinge succes. Dat was mede te danken aan hun manager, die het nummer op vele radiostations in de playlist wist te krijgen, wat best wel een klus was, omdat Boston pas was gestart.

 

Sven Hammond ft. Gianski – Thelonious, mijn Tempel

Sven Hammond, de band van frontman Sven Figee, brengt vandaag de nieuwe single uit van het aanstaande album ‘Sphere’. Het album verschijnt digitaal en fysiek op 16 april.  Ook deelt de muzikant de tracklist van het album, waarop meerdere instrumentals en gastartiesten terug te vinden zijn. Een van de gasten is Typhoon, met wie Sven Hammond op zaterdag 16 januari te zien is tijdens de online editie van Noorderslag.

Voor de nieuwe single ‘Thelonious – Mijn Tempel’ werkte Sven Hammond samen met vocalist Gianski. De Amsterdamse songwriter deed in 2018 mee aan de popronde, maakte kort daarna zijn debuut en bracht vorig jaar september zijn EP Red Mij uit. Op ‘Thelonious – Mijn Tempel’ begeleidt hij de losse, speelse instrumentals van Sven Hammond met aanlokkelijke teksten.

 

Dizzy Man’s Band scoort hit met ‘A Matter Of Facts’ (1972)

Op 15 januari 1972 komt ’A matter of facts’ van de Dizzie Man`s Band binnen in de Daverende Dertig. Met dit liedje sleepte de groep voor het eerst een Alarmschijf binnen van Radio Veronica, de concurrent van Hilversum 3 op de Noordzee. De groep werd opgericht in 1968 door Jacques Kloes en leden van de toen al opgeheven band The Fellows uit Zaandam. Zij noemen zich aanvankelijk Take Five. In 1970 wordt de naam veranderd in The Dizzy Man’s Band. Behalve Jacques Kloes bestond de groep uit Dick Buysman (basgitaar), Herman Smak (toetsen), Joop Tromp (drums), Karl Kalf (trompet) en Klaas Versteeg (saxofoon).

Met de debuut single Tell Me It’s Allright’ weten ze niet te scoren, maar met ‘Tickatoo’ is het raak. Ze behaalden de top tien in Nederland. Volgens kenners leunde het nummer wel een beetje op ‘Down on the corner’ van Creedence Clearwater Revival. Het platenlabel van de groep had een ander verhaal: het was een volksliedje en werd bewerkt door muziekproducent Richard de Bois en zanger Jacques Kloes. Nadat  ‘Young love’ flopte en ‘Zig zag city’ en ‘Let`s go tot he beach’ bescheiden hits werden, slaakte de Dizzie Man`s band een zucht van verlichting met het succes voor ‘A matter of facts’. Vreemd genoeg stond het nummer niet op hun album ‘Luctor Et Emergo’.  Deze single werd geschreven door Jacques Kloes en Herman Smak. De single bereikte de 5e plaats in de Daverende Dertig.

 

Acda & de Munnik ft. Maan en Typhoon – Als Ik Je Weer Zie

Vandaag is de nieuwe single uitgebracht van Thomas Acda (53) en Paul de Munnik (50). Het nummer heet ‘Als ik je weer zie’ en is een samenwerking met Maan en Typhoon. Eind november sloot het viertal zich op in een huisje op het idyllische Ameland, om ‘Als ik je weer zie’ op te nemen.  “Geen coronanummer, wel een plaat over vriendschap. In tijden waarin je elkaar minder vaak ziet,”  vertelt Paul de Munnik. “In november zijn we getest, op de boot gestapt en hebben het lied in één avond geschreven”, vult Thomas Acda aan. “Je sluit jezelf 24 uur op met een leuke club vrienden en dan zie je wel wat eruit komt.”  Nou, dit dus!

 

Christian Anders viert zijn 76e verjaardag

Vandaag viert Christian Anders zijn 76e verjaardag. Deze Antonio Augusto Schinzel-Tenicolo is bekend geworden als schlagerzanger en componist. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog weken zijn ouders uit van Oostenrijk naar Italië, het land van zijn vader. Daar woonden ze negen jaar op het eiland Sardinië. Toen Christian tien jaar was verhuisde hij met zijn ouders naar Offenbach am Main in Duitsland. In 1968 kreeg hij een platencontract, maar het duurde nog een jaar vooraleer hij groot succes kende.

Met ‘Geh’ nicht vorbei’, geschreven door het duo Joachim Heider-Relin, had hij een grote hit in 1969. De plaat ging een miljoen keer over de toonbank en stond op 1 in de Duitse hitparade en bereikte plaats drie in de Zwitserse en Oostenrijks. Met deze schlager epos scoorde hij ook in Nederland, waar het acht weken verbleef in de Veronica Top Veertig en de 20e plaats behaalde. In 1971 richtte hij in Berlijn zijn eigen platenstudio op, Chranders Records. Hij stond vaak in de ZDF-Hitparade en de hitparade van Radio Luxemburg. Anders scoorde vele hits, zoals in o.a. België met ‘Es fährt ein Zug nach nirgendwo’. In 1973 schoot hij met ‘Du Gehörst Zu Mir’ nog eenmaal raak in de Veronica Top Veertig. Tegenwoordig staat hij bekend als Lannoo en verkondigd ‘de boodschap van de ware God’.

 

Week : 53

ALL NIGHT – The Vamps, Matoma300x250 Algemeen

19-12-2016

1 ( -) SORRY – Kensington
2 ( -) BELIEVER – Major Lazer
3 ( 1) ARE YOU WITH ME – L.Hamming
4 ( -) I FEEL IT… – Weeknd
5 ( -) MY WAY – Calvin Harris

Datum: 28-12-2016

NIEUWE DAGEN – Kid de Blits
HITZOUND TOP VIEWS /   Wk 53

1 ( -) TOP 100 Hitzound 2016
2 ( -) Drie leden SFB gearresteerd
3 ( -) Mike Posner #1 in Top 40 voor 2016
4 ( -) George Michael overleden
5 ( -) Elton John zingt op uitvaart G.M.
6 ( 1) I WILL WAIT FOR YOU – C.Luske
7 ( 3) GELUKKIG KERSTFEEST – Toppers
8 ( -) ENERGIE – Ronnie Flex
9 ( -) WAAROM – Frans Bauer
10 ( -) CHRISTMAS IS… – Van VelzenConcertkaarten

SCHIJVEN OVERZICHT / WK 53

ALARMSCHIJF : WHEN YOU LOVE SOMEONE
James TW
DANCE SMASH : CALLING ON YOU
Lucas & Steve
MEGA HIT : ISOMBARD
Declan MC Kenna
HITZOUND SMASH : ALL NIGHT
The Vamps ft. Matoma
GRANDSLAM : ARE YOU SURE
Kris Kross Amsterdam
DE DIXTE : ENERGIE
Ronnie Flex

NL Top 200

Latest Tweets

<img src=”http://worden.samenresultaat.nl/view.asp?ref=762591&site=12939&b=2″ border=”0″ title=”Topticketshop” alt=”Topticketshop” width=”728″ height=”90″ /></a>

Translate »
Share This